والک

تحقیقات نشان داده است که گیاه والک ناراحتی های دستگاه هاضمه و گوارش را رفع می کند.

والک ، گیاهی از خانواده 'لیلیاسه' و شبیه 'سیر' است اما بوی آن ملایم تر و طعم آن شیرین تر از سیر است.
والک، نوعی سبزی صحرایی و دارای برگ های بلند و نوک تیز و دم برگ بلندی است که برای تصفیه خون، مفید است.
این سبزی همچنین موجب کاهش کلسترول خون و کاهش خفیف سطح قند خون می شود.
خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و مهار تجمع پلاکت  از دیگر خواص والک است، گیاه والک می تواند برای مشکلات قلبی و عروقی مفید باشد.
هرچند تماس با گیاه والک می تواند برخی حساسیت های پوستی را ایجاد کند اما درعین حال پمادهای ساخته شده از عصاره این گیاه در درمان برخی از بثورات -دانه های- پوستی و کورک -نوعی جوش بزرگ پوستی- تاثیرگذار است.
والک که در خارج از کشور به آن 'سیر خرسی' می گویند ، پیاز زیرزمینی شبیه سیر دارد و در مناطق کوهستانی مانند رشته کوه های البرز و در مناطق فشم، همدان و کرمانشاه می روید.
این سبزی صحرایی را فقط در فصل بهار می توان جمع آوری کرد اما می توان از سبزی خشک این گیاه نیز استفاده کرد اما در این حالت توصیه می شود از روش 'سایه خشک' یا 'فریز' برای نگهداری آن استفاده شود.
بهترین حالت استفاده از والک ، بصورت تازه است که در مناطق گوناگون کشور به عنوان سبزی خوردن و گاهی در طبخ غذاها مانند کوکو بکار گرفته می شود.
اسانس والک دارای ترکیبات گوگردی است.

/ 1 نظر / 33 بازدید
لبخندایرانی

سلام خدمت شما به اطلاع شما می رسانیم که بچه های وبلاگ نویس وبلاگ لبخندایرانی کار خود را در رمضان 90 دوباره از سر گرفت از شما دعوت می شود برای شرکت در مصاحبه این وبلاگ با وبلاگ نویسان ایرانی شرکت نمایید. کلیه اطلاعات مربوط به مصاحبه هم اکنون در وبلاگ لبخندایرانی موجود می باشد-منتظر قدوم سبزتان هستیم مصاحبه ی وبلاگ لبخندایرانی با سایه سپید عزیز هم اکنون در وبلاگ لبخندایرانی