قلم سخن
 
قالب وبلاگ
نويسندگان

گلهای شاخه بریده چون از ریشه که منبع تغذیه آنها است جدا می شوند زود پژمرده می شوند.

کارشناسان برای افزایش زمان ماندگاری نگهداری این گلها (گلهای گلدانی) چند توصیه دارند:

١- شکر می تواند مدت بیشتر گلها را تازه نگاهدارد

٢- گلهایی برای گلدان انتخاب شوند که ماندگاری بیشتری دارند مثلا گل آفتابگردان نسبت به گل لاله از ماندگاری بیشتری برخوردار است.

٣- برخی متخصصان نیز براین باورند که انداختن یک قرص آسپرین در گلدان می تواند عمر آنها را بیشتر کند.

۴- انداختن یک سکه مسی در گلدان نیز موثر است البته نه به خاطراینکه دارای مواد معدنی است بلکه به این خاطر که از رشد باکتریها در آب جلوگیری می کند البته سرکه و آبلیمو هم همین خاصیت را دارند و می توان از چند قطره از آنها استفاده کرد.

۵-برای اینکه گلهای شاخه بریده تازه بمانند آنها را کنار سبد میوه قرار ندهید چراکه گاز فرار حاصل از میوه های رسیده سریعتر گلها را پژمرده می کنند.

۶- مواد شوینده نیز برای گلهای شاخه بریده مانند سم هستند بنابراین برای شستن گلدانها کمتر از این مواد استفاده کنید.

٧- هرچه ساقه گل بلندتر باشد زودتر پژمرده می شود چراکه نمی تواند آب را بالا بکشد پس می توان ساقه آنها را کوتاه کرد.

٨- مراقب باشید برگها زیر آب نمانند چراکه برگها کار تغذیه گل را برعهده دارند.

٩- گلهایی که ماندگاری بیشتری دارند مانند گل آفتابگردان، یاس بنفش و رز می توان خیلی سریع و کوتاه آن را در آب جوش فرو کرد تا حرارت هوا را به داخل ساقه و آوندها براند و مدت ماندگاری آنها افزایش یابد.

١٠- نگهداری گلها در آب خنک و سرد باعث ماندگاری بیشتر آنها می شود.

به هرحال قند برای تامین انرژی گیاهی، هورمونهای گیاهی و مبارزه با باکتریها ماندگاری گلها را افزایش می دهد.

طول عمر یک گل شاخه بریده در گلدان به طور متوسط هشت روز است که می توان آن را با استفاده از قند به ١١ روز افزایش داد.

 

[ ۱۳۸٩/٢/۱۳ ] [ ۱۱:۳٢ ‎ق.ظ ] [ ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

سادات حسینی خواه هستم.این وبلاگ حاوی آخرین اخبار، داستانها،اشعار و مطالب جدید و ترجمه شده خودم از زبانهای آلمانی ، انگلیسی و اسپانیایی است که اغلب برای نخستین بار به زبان فارسی ترجمه شده اند، گاهی نیز در این وبلاگ به یادداشتها و گزارشهایی از مباحث گوناگون پرداخته می شود
موضوعات وب
صفحات دیگر
امکانات وب

  • خوشنویسان | الگوریتم